Asiakastiedote: Hinnat alkaen 1.1.2020

Kuljetusrinki Oy on sitoutunut suorittamaan asiakkaidensa tilaukset parhaan kykynsä mukaan tinkimättömällä palveluasenteella.

Tämä tarkoittaa meille työtä parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi niin kierrätyksen kuin palveluidenkin osalta.

Vastaanottohinnat

Vuonna 2018 alkaneet markkinoiden muutokset ovat edelleen nostaneet jätemateriaalien jatko- ja käsittelykustannuksia sekä vastaanottohintoja. Tilanteeseen on vaikuttanut EU:n sekä Suomen kansalliset määräykset liittyen jätteiden loppusijoitukseen. Kaatopaikkojen orgaanisen jätteen vastaanottokielto on kasvattanut merkittävästi laitosten käsittelymääriä.

Tilanne on aiheuttanut selkeästi useiden materiaalien osalta ylitarjontaa mm. energiakäyttöön, materiaalikierrätykseen sekä loppusijoitukseen.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia jätteiden käsittely- ja palveluratkaisuja tarjotaksemme kustannustehokasta palvelua asiakkaillemme.

Palveluhinnat 1.1.2020

Yleinen kustannustaso on noussut tänä vuonna ja jatkaa nousuaan myös ensi vuonna. Tämä näkyy meillä palkkojen, välillisten henkilöstökulujen, polttoaineiden, vakuutus ja työterveysmaksujen korotuksina. Myös kaluston ylläpitokustannukset ovat kohonneet.

Nämä edellä mainitut seikat tulevat johtamaan myös palveluhintojen korotuksiin.

Lisätietoja: Kuljetusrinki Oy:n ja Hyötyrinki lajittelukeskuksen henkilökunta

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää luettavaa

Haluatko tietää lisää ympäristöhuollosta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme