Kokonaisvaltaista logistiikkaa Logitri Oy:ltä

Green grass and white clouds - environmental protection concept

”Logitri Oy tarjoaa ympäristön huomioon ottavaa kokonaisvaltaista logistiikkapalvelua. Ympäristövaateiden kasvaessa, koko palveluketjussa on tärkeää huomioida ympäristöasiat ja vastuullisuus. Siksi Logitri on panostanut voimakkaasti näihin tärkeisiin asioihin ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan samoja arvoja.”

”Yhteistyö Kuljetusringin kanssa on sujunut mallikkaasti. Kuljetusrinki Oy toteuttaa palvelunsa ympäristöystävällisesti, kustannustehokkaasti ja hyvällä palvelulla. Vastuullisuus ympäristöasioista ja esimerkiksi helppokäyttöinen, läpinäkyvä raportointi on meille ja meidän asiakkaille tärkeitä asioita. Voimme myös ylpeinä kertoa asiakkaillemme, että Kuljetusrinki Oy toteuttaa jätehuollon meillä lähes hiilineutraalisti.” – Jarno Hanhinen, Logitri Oy:n toimitusjohtaja  

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää luettavaa

Haluatko tietää lisää ympäristöhuollosta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme