Asiakastiedote: Hinnat alkaen 1.1.2021

Kuljetusrinki Oy on sitoutunut suorittamaan asiakkaidensa tilaukset parhaan kykynsä mukaan tinkimättömällä palveluasenteella.Tämä tarkoittaa meille työtä parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi niin kierrätyksen kuin palveluidenkin osalta.

Vastaanottohinnat

Markkinoiden muutokset ovat nostaneet jätemateriaalien jatko- ja käsittelykustannuksia sekä vastaanottohintoja. Tilanteeseen on vaikuttanut EU:n sekä Suomen kansalliset määräykset liittyen jätteiden loppusijoitukseen.

Kaatopaikkojen orgaanisen jätteen vastaanottokielto on kasvattanut merkittävästi laitosten käsittelymääriä. Tilanne on aiheuttanut selkeästi useiden materiaalien osalta ylitarjontaa mm. energiakäyttöön, materiaalikierrätykseen sekä loppusijoitukseen.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia jätteiden käsittely- ja palveluratkaisuja tarjotaksemme kustannustehokasta palvelua asiakkaillemme.

Palveluhinnat 1.1.2021

Yleinen kustannustaso on noussut tänä vuonna ja jatkaa nousuaan myös ensi vuonna. Tämä näkyy meillä palkkojen, välillisten henkilöstökulujen, polttoaineiden, kaluston ylläpitokulujen sekä vakuutus- ja työterveysmaksujen korotuksina. 

Nämä edellä mainitut seikat tulevat johtamaan myös palveluhintojen korotuksiin.

Lisätietoja:

Kuljetusrinki Oy:n ja Hyötyrinki lajittelukeskuksen henkilökunta

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää luettavaa

Haluatko tietää lisää ympäristöhuollosta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme