Kumppanuus perustuu luottamukseen – Kalustokeskus Oy

Kuljetusrinki Oy on monia vuosia perustanut toimintansa osaltaan hyviin ja luotettaviin kumppanuuksiin. Arvostamme kumppaneitamme.  Toimintamme pystyy kumppanien avulla vastaamaan tehokkaasti eri vuodenaikojen mukanaan tuomiin haasteisiin.

Kalustokeskus Oy:n Pasi Liedeksen kanssa yhteistyö on alkanut mukavasti.

Kalustokeskuksen toiminta alkoi vuonna 1993. Pasi Liedes kertoo, miten yritys on kehittynyt vuosien saatossa: Aloitimme toimintamme konevuokraamona sekä purku- ja maanrakennustöitä tehden. Tästä olemme pikkuhiljaa muuntautuneet nykyisen kaltaiseksi kuljetusliikkeeksi. Työntekijöitä meillä on vuodenajasta riippuen kuudesta yhdeksään henkilöä.Toimintamme on monipuolista, voisi sanoa, että teemme kaikkea mikä liittyy kuljetuksiin.

Kuljetusringin kanssa yhteistyö on alkanut jo useita vuosia sitten. Aluksi teimme yhteistyötä melko satunnaisesti.Tiiviimpi yhteistyö alkoi vuoden 2020 keväällä. Varsinainen kumppanuus on hyvässä alussa.Yhteistyö on sujunut hyvin ja uskomme, että kumppanuudessa yhdessä tekeminen vielä vahvistuu.

Kalustokeskus tulee pienentämään toiminnassaan hiilijalanjälkeään tämän vuoden aikana. Tavoitteemme on siirtyä käyttämään uusiutuvia polttoaineita ja näin osaltamme kantaa vastuuta puhtaasta ympäristöstämme.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää luettavaa

Haluatko tietää lisää ympäristöhuollosta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme