Kumppanuus on yhdessä tekemistä – Uudenmaan Ykköskone Oy

Kuljetusrinki Oy on monia vuosia perustanut toimintansa osaltaan hyviin ja luotettaviin kumppanuuksiin. Arvostamme kumppaneitamme.  Toimintamme pystyy kumppanien avulla vastaamaan tehokkaasti eri vuodenaikojen mukanaan tuomiin haasteisiin.

Kuljetusringin kanssa yhteistyö alkoi vuoden 2020 alussa kertoo Uudenmaan Ykköskone Oy:n toimitusjohtaja Henry Tukia. Kuljetusringillä työmme on jätteen lajittelua ja lastausta. Työ ei suju ilman hyvää yhteistyötä. Molemmat osapuolet varmistavat osaltaan että homma pelaa joustavasti. Parhaiten kumppanuutta kuvaakin yhdessä tekeminen.

Uudenmaan Ykköskone Oy on aloittanut toimintansa 1995 eli kokemus yrittämisestä on vakaalla pohjalla. Työn vastapainona Henry Tukia harrastaa metsästystä ja kalastusta. Puhdas luonto ja puhtaat kalavedet ovat meille kaikille tärkeitä arvoja. Uudenmaan Ykköskone Oy onkin siirtymässä käyttämään uusiutuvia polttoaineita ja näin kantamassa osaltaan vastuuta puhtaasta ympäristöstä.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää luettavaa

Haluatko tietää lisää ympäristöhuollosta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme