Pitkäaikainen kumppanuus tekee yhteistyöstä vaivatonta – Ajopojat Oy

Kuljetusrinki Oy on monia vuosia perustanut toimintansa osaltaan hyviin ja luotettaviin kumppanuuksiin. Arvostamme kumppaneitamme.  Toimintamme pystyy kumppanien avulla vastaamaan tehokkaasti eri vuodenaikojen mukanaan tuomiin haasteisiin.

Yhteistyötä Kuljetusringin kanssa on tehty Hyötyringin osalta lajittelukeskuksen perustamisesta saakka eli vuodesta 2013 kertoo Toimitusjohtaja Mikko Tuppuri Ajopojat Oy:stä. Monivuotinen yhteistyö tekeekin kumppanuudesta vaivatonta. Ajopojat kuljettaa jatko- ja runkokuljetuksina Hyötyringillä lajiteltua materiaalia. Tehokkaasti suunnitellut kuljetukset vähentävät päästöjä ympäristöön.

Vuonna 1939 perustettuna kuljetusliikkeenä on Ajopojat Oy:llä pitkät perinteet. Työtä perheyrityksessä on ehditty tehdä jo usean sukupolven voimin.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää luettavaa

Haluatko tietää lisää ympäristöhuollosta?

Ota yhteyttä ammattilaisiimme