Skip links

Asiakastiedote: Hinnat alkaen 1.1.2022

 

Kuljetusrinki Oy on sitoutunut suorittamaan asiakkaidensa tilaukset parhaan kykynsä mukaan tinkimättömällä palveluasenteella.Tämä tarkoittaa meille työtä parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi niin kierrätyksen kuin palveluidenkin osalta. Olemme ensimmäisten suomalaisten yritysten joukossa joiden toiminta on sataprosenttisesti hiilineutraalia.

Vastaanottohinnat

Markkinoiden muutokset ovat nostaneet jätemateriaalien jatko- ja käsittelykustannuksia sekä vastaanottohintoja. Tilanteeseen on vaikuttanut EU:n sekä Suomen kansalliset määräykset liittyen jätteiden loppusijoitukseen.

Kaatopaikkojen orgaanisen jätteen vastaanottokielto on kasvattanut merkittävästi laitosten käsittelymääriä. Tilanne on aiheuttanut selkeästi useiden materiaalien osalta ylitarjontaa mm. energiakäyttöön, materiaalikierrätykseen sekä loppusijoitukseen.

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia jätteiden käsittely- ja palveluratkaisuja tarjotaksemme kustannustehokasta palvelua asiakkaillemme.

Palveluhinnat 1.1.2022

Yleinen kustannustaso on noussut tänä vuonna ja jatkaa nousuaan myös ensi vuonna. Tämä näkyy meillä palkkojen, välillisten henkilöstökulujen, polttoaineiden, kaluston ylläpitokulujen sekä vakuutus- ja työterveysmaksujen korotuksina. 

Nämä edellä mainitut seikat tulevat johtamaan myös palveluhintojen korotuksiin.

Lisätietoja:

Kuljetusrinki Oy:n ja Hyötyrinki lajittelukeskuksen henkilökunta

 

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.