Kone- ja maanrakennuspalvelut

Asiakastiedote

Kuljetusrinki Oy on sitoutunut suorittamaan asiakkaidensa tilaukset parhaan kykynsä mukaan tinkimättömällä palveluasenteella.

 

Tämä tarkoittaa meille työtä parhaiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi niin kierrätyksen kuin palveluidenkin osalta.

 

Vastaanottohinnat

Vuonna 2018 alkaneet markkinoiden muutokset ovat edelleen nostaneet jätemateriaalien jatko- ja käsittelykustannuksia sekä vastaanottohintoja. Tilanteeseen on vaikuttanut EU:n sekä Suomen kansalliset määräykset liittyen jätteiden loppusijoitukseen. Kaatopaikkojen orgaanisen jätteen vastaanottokielto on kasvattanut merkittävästi laitosten käsittelymääriä.

 

Tilanne on aiheuttanut selkeästi useiden materiaalien osalta ylitarjontaa mm. energiakäyttöön, materiaalikierrätykseen sekä loppusijoitukseen.

 

Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia jätteiden käsittely- ja palveluratkaisuja tarjotaksemme kustannustehokasta palvelua asiakkaillemme.

 

Palveluhinnat 1.1.2020

Yleinen kustannustaso on noussut tänä vuonna ja jatkaa nousuaan myös ensi vuonna. Tämä näkyy meillä palkkojen, välillisten henkilöstökulujen, polttoaineiden, vakuutus ja työterveysmaksujen korotuksina. Myös kaluston ylläpitokustannukset ovat kohonneet.

Nämä edellä mainitut seikat tulevat johtamaan myös palveluhintojen korotuksiin.

 

Lisätietoja:

Kuljetusrinki Oy:n ja Hyötyrinki lajittelukeskuksen henkilökunta

KULJETUSRINKI OY • Kytkintie 22 • 00770 Helsinki • puh. 0400 479 346

Verkkolaskut
Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus: E204503
Kuljetusrinki Oy:n verkkolaskutusosoite: 003710578105

Paperilaskut
Kuljetusrinki Oy
PL 22764
00063 LASKUNET