Skip links

Asuinkiinteistöt ja huoltoliikkeet

Jätehuoltopalvelut ympäristöä huomioiden

Asuinkiinteistöt ja huoltoliikkeet

Tilaamalla talkoolavan Kuljetusringiltä vähennät ilmaston lämpenemistä. Tarjoamme talkoolavan yhteydessä myös mm. elektroniikkaromuille erillisen, kuljetuspäästöjä säästävän keräysratkaisun. Toimitamme talkoolavat myös ahtaisiin ja haastaviin kohteisiin.
Kuuluuko hallinnoimiinne kiinteistöihin haastavia kohteita, joiden jäteasemille kertyy sinne kuulumattomia jätteitä? VEKEnouto® on tähän erittäin kustannustehokas ratkaisu, joka myös tutkitusti nostaa asukasviihtyvyyttä sekä turvallisuutta. Noudamme jätehuoneista mm. huonekalut, sähkö- ja elektroniikkaromut, autonrenkaat sekä muut sinne kuulumattomat tavarat.
Suoritamme huoneistojen, kellarikäytävien sekä irtainvarastojen tyhjennykset. Tarjoamme myös tavaroiden varastointipalvelut.
Ota yhteyttä myyjiimme, kerromme mielellämme lisää.

Jätehuoltopalvelut ympäristöä huomioiden

Kaikki tuottamamme palvelut toteutetaan aina ympäristöä huomioiden, tarvittaessa päästökompensoidusti. Näin voimme osaltamme olla varmistamassa, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme yltävät omiin vastuullisuus- ja kierrätystavoitteisiinsa.

Asiantuntijoidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kompensoida tuottamansa jätemateriaalit. Kompensointi tapahtuu läpinäkyvästi kotimaisen toimijan toimesta. Me hoidamme puolestanne päästölaskennan ja tarvittavat yhteydet kompensoinnin toteuttamiseen.

Kotimainen

Olemme täysin kotimainen perheyritys. Panostamme vahvasti palvelun laatuun sekä vastuulliseen ja läpinäkyvään toimintaan.

Tutustu palveluihimme

Suunnittelemme ja toteutamme pääkaupunkiseudulla ympäristöhuollon kokonaisratkaisuja niin työmaille kuin yrityksille. Kartoitamme palveluiden tarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Perehdymme yrityksen nykytilanteeseen ja suunnittelemme asiakkaalle tehokkaan ja toimivan ympäristöhuoltoratkaisun.
Toimitamme eri kokoiset vaihtolavat ja talkoolavat nopeasti ja luotettavasti niin työmaille kuin talkoisiin. Toimitamme myös kannelliset vaihtolavat.

Toimitamme yrityksellenne tarvittavat keräysvälineet: puristimet, vaihtolavat ja oikean kokoiset jäteastiat. Tyhjennämme keräysvälineet sovitun käyntirytmin mukaisesti.

Reilun kuution kokoinen SAMIsäkki sopii tiloihin, jonne vaihtolava ei mahdu. Reilun metrin korkuiseen säkkiin mahtuu 1500 kg jätettä. Säkin voi sulkea sidottavalla kauluksella. SAMIraksasäkki: Noin 2 kuution kokoinen SAMiraksasäkki sopii työmaille mm. kipsilevyjen keräämiseen kierrätykseen. Metrin korkuiseen säkkiin mahtuu 1000 kg jätettä. Säkin voi sulkea sidottavalla kauluksella.

VEKEnouto palvelu noutaa jätehuoneista huonekalut, renkaat ja muut jätehuoneeseen kertyneet ylimääräiset tavarat. Joustavasti sovittavissa oleva käyntirytmi tarpeittenne mukaan. Palvelu parantaa asumisviihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Tyhjennämme huolellisesti ammattitaidolla varastot ja kellarikäytävät paloturvallisiksi. Teemme myös huoneistotyhjennyksiä.

Voit tehdä yllämainitut työt myös itse ja tilata meiltä vaikkapa vaihtolavan.

Saat kauttamme myös vaarallisten jätteiden kuljetuspalvelut.

Toimitamme toiveiden mukaan sepelit, kivituhkan, leikkihiekan ja turvahiekan. Maa-aines toimitetaan irtosäkeissä tai irtona.

Toimitamme mullat ja kuorikkeet suursäkeissä tai irtona.

Noudamme lumikuormat. Lastaus Kuljetusringin tai huoltoliikkeenne kautta.

 

Tilausten ja raportoinnin tueksi tarjoamme Sinulle kaikilla alustoilla toimivan RinkiMobiili-palvelun. RinkiMobiilin avulla pidät mm. lain vaatimat siirtoasiakirjat helposti järjestyksessä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

 

Hyötyrinki kierrätyslaitoksessa lajittelemme jätteet huolehtien vastuullisesti niiden päätymisestä oikeisiin paikkoihin: muun muassa materiaalikierrätykseen ja energiana hyödyntämiseen.

Käsittelemme rakentamisen, kaupan- ja teollisuuden sekä kiinteistöjen kunnossapidon jätteet: muun muassa rakennusjäte, purkujäte, puujäte, bitumi, kipsi, eristevilla, energiajäte, pahvi, metalli, muovi ja talkoojäte.

Asiantuntevat ammattilaisemme

Jukka Hassinen

Myyntipäällikkö
050 307 7382
jukka.hassinen@kuljetusrinki.com

Tommi Aro

Myyntijohtaja
050 403 2360
tommi.aro@kuljetusrinki.com

Tutustu myös muihin toimialakohtaisiin palveluihimme

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.