Skip links

Isännöitsijä Jarmo Kangas turvautui Kuljetusrinkiin, kun toimistokiinteistöjen jätehuolto piti saada toimimaan nopeasti

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy on laatuun ja asiantuntevuuteen panostava perheyritys. Kuljetusrinki Oy on ollut HSI:n yhteistyökumppani vuodesta 2013 lähtien. Yhteistyö lähti liikkeelle vuonna 2013 HSI:n saatua isännöitäväkseen Haagassa sijaitsevat toimistokiinteistöt Toimistoristikko Oy:n ja Kuljetusristikko Oy:n. HSI:n asiakkuusjohtaja Jarmo Kangas muistelee kahdeksan vuoden takaista tilannetta nyt jo osin huvittuneena. 

-Siellä oli ongelmia heti alkumetreillä ja sain silloin kesällä yhteydenottoja siitä, ettei jätehuolto pelaa, eikä jäteastioita saada tyhjennettyä ajallaan, Kangas kertaa. 

Jätehuollon toiminnassa ilmenneistä merkittävistä ongelmista johtuen, oli tarve löytää nopeasti uusi yhteistyökumppani vastaamaan kiinteistöjen jätehuollosta. Samaan aikaan kiinteistöjen huoltoliikkeeksi valittiin KinPal Oy, jonka nokkamies Arto Hämäläinen osasi suositella jätehuollon ratkaisuksi Kuljetusrinkiä.  

-Sovittiin, että Kuljetusrinki ottaa homman hoitaakseen ja siitä yhteistyö käytännössä alkoi. Kuljetusringin Jukka Hyövälti on ollut meihin aktiivisesti yhteydessä vuosien saatossa, ja koen sen tosi hyvänä, että palveluntarjoaja on ennakoivasti ratkaisemassa asioita, Kangas näkee. 

Alkutilanteesta on päästy jouhevasti eteenpäin ja kiinteistöjen jätehuoltoa on kehitetty vuosien saatossa. Kierrätyksen tehostuessa kohteisiin on järjestetty muun muassa muovinkeräysastia, oma puristin ja yksittäisiin tarpeisiin sopivia jäteastioita esimerkiksi elektroniikkaromun keräystä varten. 

-Nykytilanne on hyvä ja palvelu pelaa. Asiat ovat sujuneet hyvin ja asiat ovat kohdillaan. Myös hinta-laatusuhde on mielestäni kohdillaan, Kangas kertoo. 

Kangas heittää keskustelun lomassa osuvan vertauksen asioiden toimivuudesta. Asiat hoituvat sujuvasti, kun isännöitsijän pöytä on pysynyt siistinä. Kun ongelmia ilmenee, alkaa työpöydälle kertyä jos jonkinlaista huomiolappua ja sähköposti piipata yhteydenotoista. HSI:lle kumppanien valinta on tärkeää hyvän palvelun takaamiseksi. Osaamisesta kertoo sekin, että HSI valittiin vuoden isännöintiyritykseksi vuonna 2017 asunto-osakeyhtiöiden digitaalisiin palveluihin panostamisesta sekä digitaalisen toimintakulttuurin jatkuvasta kehittämisestä. 

-Isännöitsijänä voin sanoa, että tunteet kuumenevat nopeasti, jos jätehuolto ei toimi. Isännöitsijää työllistää paljon erilaiset häiriötilanteet, ja on rasittavaa, jos isännöitsijän on jatkuvasti ravattava katsomassa jäteastioiden tilaa. Jätehuollossa on tärkeää, että paikat pysyvät siistissä kunnossa ja astiat tyhjennetään riittävän usein, Kangas perustelee.

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.