Skip links

Rakennus­työmaat

Jätehuoltoa ympäristöä huomioiden

Rakennustyömaat

Kuljetusringillä on vuosien kokemus vaativien rakennustyömaiden, saneerauskohteiden ja purkutyömaiden kierrätyspalveluista. Yhdessä laaditun jätehuoltosuunnitelman avulla mahdollistetaan lajittelumääräysten toteutuminen kohti tavoiteltavaa 70 % materiaalihyötykäyttöastetta.
Tarjoamme kattavat keräysvälineratkaisut kohteen ja tarpeen mukaan; puristimet, vaihtolavat, kannelliset vaihtolavat, suursäkit, etukuormaussäiliöt sekä pienemmät astiat. Toimitamme vaihtolavat myös ahtaisiin ja haastaviin kohteisiin.
Rakennustyömaiden toimivassa palvelukokonaisuudessa tavoitettavuus ja palvelun nopeus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Tarjoamme palvelua 24/7 jotta projektinne etenee suunnitellusti ilman turhia katkoja.
RinkiMobiilin avulla voit suunnitella hyvin myös tulevia työmaakohteita.
Ota yhteyttä myyjiimme, kerromme mielellämme lisää.

 

Jätehuoltopalvelut ympäristöä huomioiden

Kaikki tuottamamme palvelut toteutetaan aina ympäristöä huomioiden, tarvittaessa päästökompensoidusti. Näin voimme osaltamme olla varmistamassa, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme yltävät omiin vastuullisuus- ja kierrätystavoitteisiinsa.

Asiantuntijoidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kompensoida tuottamansa jätemateriaalit. Kompensointi tapahtuu läpinäkyvästi kotimaisen toimijan toimesta. Me hoidamme puolestanne päästölaskennan ja tarvittavat yhteydet kompensoinnin toteuttamiseen.

Kotimainen

Olemme täysin kotimainen perheyritys. Panostamme vahvasti palvelun laatuun sekä vastuulliseen ja läpinäkyvään toimintaan.

Tutustu palveluihimme

Suunnittelemme ja toteutamme pääkaupunkiseudulla ympäristöhuollon kokonaisratkaisuja niin työmaille kuin yrityksille. Kartoitamme palveluiden tarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Perehdymme yrityksen nykytilanteeseen ja suunnittelemme asiakkaalle tehokkaan ja toimivan ympäristöhuoltoratkaisun.

 

Tilausten ja raportoinnin tueksi tarjoamme Sinulle kaikilla alustoilla toimivan RinkiMobiili-palvelun. RinkiMobiilin avulla pidät mm. lain vaatimat siirtoasiakirjat helposti järjestyksessä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

 

Toimitamme eri kokoiset vaihtolavat ja talkoolavat nopeasti ja luotettavasti niin työmaille kuin talkoisiin. Toimitamme myös kannelliset vaihtolavat.

Reilun kuution kokoinen SAMIsäkki sopii tiloihin, jonne vaihtolava ei mahdu. Reilun metrin korkuiseen säkkiin mahtuu 1500 kg jätettä. Säkin voi sulkea sidottavalla kauluksella. SAMIraksasäkki: Noin 2 kuution kokoinen SAMiraksasäkki sopii työmaille mm. kipsilevyjen keräämiseen kierrätykseen. Metrin korkuiseen säkkiin mahtuu 1000 kg jätettä. Säkin voi sulkea sidottavalla kauluksella.

Toimitamme toiveiden mukaan sepelit, kivituhkan, leikkihiekan ja turvahiekan. Maa-aines toimitetaan irtosäkeissä tai irtona.

Toimitamme yrityksellenne tarvittavat keräysvälineet: puristimet, vaihtolavat ja oikean kokoiset jäteastiat. Tyhjennämme keräysvälineet sovitun käyntirytmin mukaisesti.

Hyötyrinki kierrätyslaitoksessa lajittelemme jätteet huolehtien vastuullisesti niiden päätymisestä oikeisiin paikkoihin: muun muassa materiaalikierrätykseen ja energiana hyödyntämiseen.

Käsittelemme rakentamisen, kaupan- ja teollisuuden sekä kiinteistöjen kunnossapidon jätteet: muun muassa rakennusjäte, purkujäte, puujäte, bitumi, kipsi, eristevilla, energiajäte, pahvi, metalli, muovi ja talkoojäte.

Asiantuntevat ammattilaisemme

Sami Laxman

Myyntipäällikkö
040 715 0679
sami.laxman@kuljetusrinki.com

Sami Repo

Myyntipäällikkö
040 142 6555
sami.repo@kuljetusrinki.com

Tommi Aro

Myyntijohtaja
050 403 2360
tommi.aro@kuljetusrinki.com

Tutustu myös muihin toimialakohtaisiin palveluihimme

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.