Skip links

Referenssi: RinkiMobiili auttoi raportoinnissa

LTQ-Partners Oy tarjoaa siivouspalveluita, teollisuuspalveluita ja työmaalogistiikkaa Helsingissä ja Uudellamaalla. Yrityksen palvelupäällikkö Jarkko Rinne on käyttänyt työssään Kuljetusringin tilauksiin, seurantaan ja raportointiin suunniteltua sovellusta – RinkiMobiilia. Rinteen vastuualueelle LTQ:ssa on kuulunut yrityksen teollisuussegmentti, joka sisältää muun muassa varastoja, erilaisia teollisuuskiinteistöjä ja tehtaita. Työmailla LTQ huolehtii logistiikkaratkaisuista, pölynhallinnasta ja siivouksista.

”Meidän vastuulle kuuluu muun muassa isoja varastoja Helsingin alueella. Teemme kohteissa päivittäisiä puhdistustöitä alkaen painepesulla tehtävästä pesusta ihan kaikenlaiseen putsaukseen”, Rinne luettelee.

Rinne päätyi käyttämään RinkiMobiilia mutkan kautta. LTQ:n asiakas käytti valmiiksi Kuljetusringin palveluita, minkä myötä myös Rinne tutustui Kuljetusrinkiin. Rinne perehtyi RinkiMobiili-sovellukseen viime keväänä, ja on käyttänyt sitä erityisesti raportoinnin työkaluna.

”Meidän asiakas voi esimerkiksi soittaa ja kysyä jotain tietoa, joka löytyy nopeiten RinkiMobiilista. Asiakas voi kysyä, minkälaista roskaa on kuljetettu ja RinkiMobiilista näen kuljetusten tarkan historian helposti. Yritys voi pyytää meiltä selvityksen, mitä heidän laskunsa on oikeasti sisältänyt ja siinä RinkiMobiili on hyvä työkalu”, Rinne kuvailee.

Siivousala on Rinteen mukaan hektinen. Asiakkaan tarve voi syntyä varhain aamulla tai myöhään illalla. Reagointi on LTQ:ssa tärkeää, ja RinkiMobiili on helpottanut nopeiden vastausten antamista asiakkaille. Syksyllä jätelavat täyttyvät vauhdilla talkoiden ollessa kovassa vauhdissa ja puiden luovuttaessa lehtensä maahan.

Haastattelupäivä oli Rinteelle kiireinen myös toisesta syystä. Turusta lähtöisin oleva Rinne valmistautui edessä olevaan
muuttoon. Kakolanmäelle valmistuu suuri hotelli ja Rinteellä on iso vastuu projektiin liittyvässä myyntityössä. Paluu kotimaisemiin on Rinteelle mieluinen asia, vaikka viimeinen työpäivä LTQ:ssa olikin haikea.

”Kyllä mä ihan paljasjalkainen turkulainen olen. Turkuun kun pääsee niin kyllä sitä tuntee olevansa kotona. Uran aikana on tullut asuttua paljon myös ulkomailla, mikä on vaikuttanut siihen, että isoin murre on kadonnut. Ei turkulaisuus silti minnekään ole lähtemässä”, Rinne naurahtaa.

Ensimmäiset kokemukset myyntityöstä Rinne sai jo 16-vuotiaana levykaupassa. Elintarvikkeiden parissa vierähti peräti 20 vuotta. Siivousalaan Rinne ehti tutustua Helsingissä, mikä vaikutti siihen, miten Rinne arvottaa koko toimialan.

”Olen arvostanut alan tekijöitä paljon jo ennen tänne tuloa, mutta nyt vielä enemmän”.

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.