Skip links

Teollisuus ja logistiikka

Jätehuoltopalvelut ympäristöä huomioiden

Vuosien kokemuksella

Meillä on vuosien kokemus lukuisista teollisuuden ja logistiikka-alan toimijoista. Suunnittelemme kokonaisvaltaiset, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt jätehuoltoratkaisut. Asiantuntijoidemme avulla rakennamme ratkaisut, joilla materiaalien kierrätysaste saadaan nousuun.
Tuotamme aitoa lisäarvoa asiakkaillemme – tehokkaamman lajittelun sekä oikeiden keräysvälineratkaisujen kautta saatte kustannussäästöjä sekä päästöt ympäristöön vähenevät.
Tarjoamme kattavat keräysvälineratkaisut kohteen ja tarpeen mukaan; puristimet, paalaimet vaihtolavat sekä pienemmät astiat.
Ota yhteyttä myyjiimme, kerromme mielellämme lisää.

Jätehuoltopalvelut ympäristöä huomioiden

Kaikki tuottamamme palvelut toteutetaan aina ympäristöä huomioiden, tarvittaessa päästökompensoidusti. Näin voimme osaltamme olla varmistamassa, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme yltävät omiin vastuullisuus- ja kierrätystavoitteisiinsa.

Asiantuntijoidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden kompensoida tuottamansa jätemateriaalit. Kompensointi tapahtuu läpinäkyvästi kotimaisen toimijan toimesta. Me hoidamme puolestanne päästölaskennan ja tarvittavat yhteydet kompensoinnin toteuttamiseen.

Kotimainen

Olemme täysin kotimainen perheyritys. Panostamme vahvasti palvelun laatuun sekä vastuulliseen ja läpinäkyvään toimintaan.

Tutustu palveluihimme

Suunnittelemme ja toteutamme pääkaupunkiseudulla ympäristöhuollon kokonaisratkaisuja niin työmaille kuin yrityksille. Kartoitamme palveluiden tarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Perehdymme yrityksen nykytilanteeseen ja suunnittelemme asiakkaalle tehokkaan ja toimivan ympäristöhuoltoratkaisun.

Toimitamme yrityksellenne tarvittavat keräysvälineet: puristimet, vaihtolavat ja oikean kokoiset jäteastiat. Tyhjennämme keräysvälineet sovitun käyntirytmin mukaisesti.

 

Tilausten ja raportoinnin tueksi tarjoamme Sinulle kaikilla alustoilla toimivan RinkiMobiili-palvelun. RinkiMobiilin avulla pidät mm. lain vaatimat siirtoasiakirjat helposti järjestyksessä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

 

Toimitamme eri kokoiset vaihtolavat ja talkoolavat nopeasti ja luotettavasti niin työmaille kuin talkoisiin. Toimitamme myös kannelliset vaihtolavat.

Reilun kuution kokoinen SAMIsäkki sopii tiloihin, jonne vaihtolava ei mahdu. Reilun metrin korkuiseen säkkiin mahtuu 1500 kg jätettä. Säkin voi sulkea sidottavalla kauluksella. SAMIraksasäkki: Noin 2 kuution kokoinen SAMiraksasäkki sopii työmaille mm. kipsilevyjen keräämiseen kierrätykseen. Metrin korkuiseen säkkiin mahtuu 1000 kg jätettä. Säkin voi sulkea sidottavalla kauluksella.

Noudamme lumikuormat. Lastaus Kuljetusringin tai huoltoliikkeenne kautta.

Hyötyrinki kierrätyslaitoksessa lajittelemme jätteet huolehtien vastuullisesti niiden päätymisestä oikeisiin paikkoihin: muun muassa materiaalikierrätykseen ja energiana hyödyntämiseen.

Käsittelemme rakentamisen, kaupan- ja teollisuuden sekä kiinteistöjen kunnossapidon jätteet: muun muassa rakennusjäte, purkujäte, puujäte, bitumi, kipsi, eristevilla, energiajäte, pahvi, metalli, muovi ja talkoojäte.

Asiantuntevat ammattilaisemme

Jukka Hassinen

Myyntipäällikkö
050 307 7382
jukka.hassinen@kuljetusrinki.com

Jari Lehkonen

Myyntipäällikkö
0400 445 184
jari.lehkonen@kuljetusrinki.com

Tutustu myös muihin toimialakohtaisiin palveluihimme

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.