Skip links
Sorcolor

Toimiva jätehuolto sujuvoittaa maalausliikkeen sesonkia

Sorcolor Oy on ”rajattoman hyvä maalausliike”, joka tarjoaa vastuullista ja mutkatonta maalauspalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille sekä asunto-osakeyhtiöille kymmenen vuoden kokemuksella. Kesät ovat Sorcolorin kiireisintä aikaa, eikä suven tullen ole varaa viivytyksiin. Kuljetusringin tarjoamat jätehuollon ratkaisut mahdollistavat sen, että Sorcolorilla voidaan keskittyä sataprosenttisesti sesongin kiireisiin ja pitää työskentely sujuvana.

– Meillä tehdään julkisivumaalauksia, peltikaton maalauksia, tiilikaton pinnoituksia ja pieniä korjaustöitä. Työssä syntyy kohtalaisen merkittävä määrä tiili-, metalli-, ja puu- ja maalijätettä, joten hyvin toimiva jätehuolto näyttelee todella merkittävää osaa. Polttojätteelle on oltava oma lavansa, maalijätteelle omansa. Lavat täyttyvät keskimäärin viikossa-kahdessa. Jos jätehuolto ei pelaa normaalisti, lavoilta loppuu tila ja työ alkaa takkuilla, kertoo Sorcolor Oy:n Uusimaan taloyhtiöpuolen vastaava työnjohtaja Kalle Kivioja.

Kierrätysasteen nosto ja kierrätyksen tehostaminen johtotähtinä

Ympäristövastuuasiat ovat Sorcolorille erittäin tärkeitä, joten oleellisena kehityskohteena oli kierrätysasteen nosto ja kierrätyksen tehostaminen ylipäänsä. Yhteinen sävel löytyi nopeasti – Kuljetusrinki päivitti Sorcolorin keräysvälineet ja tehosti syntypaikkalajittelua, mutta piti prosessin kuitenkin mahdollisimman selkeänä ja helppona.

– Jätehuolto ja kierrätys on luonnistunut varsin hyvin – juuri kuten toivoimmekin. Kuljetusringillä on sopivasti pelisilmää, palvelualttiutta ja rutiininomaista otetta – välillä jätelavat tyhjennetään kerralla, tosinaan taas yksitellen. Tarve riippuu tietysti kohteen ja projektin luonteesta. Välillä syntyy enimmäkseen tiilijätettä, välillä puujätettä, välillä taas jotain muuta. Kun tilaamme lavan tyhjennyksen, hoidetaan se poikkeuksetta tehokkaasti ja ripeästi, Kivioja kiittelee.

Ripeää reagointia, tehokasta tekemistä

Sorcolorilta kiitellään Kuljetusrinkiä etenkin siksi, että hyvin hoidettu jätehuolto tuo kustannussäästöjä. Sorcolorin ammattilaisten ei tarvitse kuljettaa pakettiautoilla ja peräkärryillä jätelasteja lajitteluasemille. Kuljetusringin kaluston ja joustavan palvelun vuoksi Sorcolorin oma toiminta pysyy sujuvana ja tehokkaana. Kuljetusrinki hoitaa jätehuollon itsenäisesti ja tarvittaessa hyödyntää aliurakoitsijoita.

Sorcolorin jätehuolto toimii tällä hetkellä niin hyvin kuin mahdollista ja on mitoitettu tarkkaan yrityksen toiminnan mukaan. Sorcolor kasvaa ja maailma ympärillä muuttuu. Tulevaisuudessa saattaakin ilmetä uusia tarpeita – ja myös eri jätelajien painopisteet voivat muuttua.

– Kuljetusrinki on tehostanut kierrätystämme valtavasti ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, toteaa Sorcolor Oy:n Uusimaan aluejohtaja Wisam Faisal.

– Kuljetusringin palvelut ovat vastanneet odotuksiamme täydellisesti. Yhteydenottoihimme reagoidaan nopeasti ja tarpeisiimme istuvat ratkaisut saadaan melkeinpä kysymättä. Jos esimerkiksi pyydämme sopivaa kansimallia maalijätekontille, niin Kuljetusringin ehdotusta ei tarvitse odottaa paria tuntia pidempään. Yhteistyö on tiivistä, avointa, aktiivista ja toimivaa. Sopivia ratkaisuja pohditaan saman pöydän ääressä. Suosittelemme ehdottomasti Kuljetusringin palveluita muillekin, Kivioja lopettaa.

Kommentoi

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.