Skip links

Uutiskirje huhtikuu

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Robottilaitoshankkeemme etenee suunnitellusti: perustukset ovat nyt suurimmalta osin tehty ja olemme päässeet työmaalla hallinrakennuspuuhiin. Massiivinen reilu 4000m2 halli on korkeimmalta kohdaltaan yli 15m metriä korkea. Toisaalta, niin sen pitääkin olla, kun sisälle tulevien kuljettimien korkeimmat kohdat yltävät reiluun kymmeneen metriin.

Suunnitelman mukaisesti halli valmistui viikon 14 aikana lopulliseen muotoonsa, jonka jälkeen olemme päässet käynnistelemään hallin sisällä tehtäviä töitä, kuten sinne tulevan laitteiston perustuksia. Laitteistojen asennukset alkavat toukokuun alussa. Kesäkuun aikana pääsemme koekäyttämään robottilinjastoa ja täyteen vauhtiin heinäkuun aikana.

Projektissamme valvojan roolissa olleesta Catedral Group Oy:stä toimitusjohtaja Jussi Patosalmi tiivistää fiiliksiään: ”Valvonta on helppoa ja mukavaa kun kaikki sujuu. Sujuvuuden pohjalla on raudanluja organisaatio joka osaa työnsä. Tämä kaikki edesauttaa sitä, että pysymme aikataulussa ja budjetissa. Yhteistyö kaikkien projektiin osallistuvien kanssa on ollut avointa ja mutkatonta. Tilaaja on tehnyt hyvät valinnat projektin osapuolista. Tällä hankkeella on ylevä päämäärä, jossa jätteen käsittely on viety huippuunsa. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana tässä hankkeessa joka itsessään on jo ympäristöteko!”

Kuva: Tilannekuva työmaalta 24.3.2023. Kuva: Jussi/Catedral Group Oy.

Kommentoi

🍪 Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttäjäkokemusta sivustollamme.